top of page
Pebble.jpeg
Screenshot 2024-02-19 at 21.36.47.png

Bernardus Golf & Wine Experience USA 
9 - 16 September 2024

Speel de beroemde Pebble Beach Golf Links en bezoek de exclusieve Bernardus Winery!

Stap aan boord voor een onvergetelijke golf- en wijnreis naar de Verenigde Staten, Californië, van 9 tot 16 september 2024! Geniet van rondes golf op de besloten Pebble Beach Golf Links, waar elke swing een verhaal vertelt van prestige en perfectie. Daarnaast speel je ook op The Links at Spanish Bay en Black Horse Banyonet Golf. 

Ontdek vervolgens de gerenommeerde Bernardus Winery, die enkel toegankelijk is voor jou als Bernardus-lid. Laat u verwennen door de zachte bries die door de wijngaarden waait terwijl u geniet van een glas van 's werelds beste wijnen, omringd door de serene schoonheid van het Californische landschap.

 

Als een extra optie, kun je de Solheim Cup bijwonen in Washington, waar we kaarten hebben voor de Captains Club. Laat je onderdompelen in de opwinding van dit prestigieuze vrouwengolf evenement terwijl je geniet van toegang tot premium zitplaatsen en VIP-voorzieningen. Je wordt  vervoerd in een eigen privéjet van Monterey naar Washington, voor een ongeëvenaarde VIP-ervaring.

Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol grandeur, exclusiviteit en verfijning, waar elke ervaring een herinnering is om te koesteren voor het leven.

Verblijf

Geniet van de luxe accommodaties van de Bernardus Lodge in Carmel Valley, Californië, een oase van weelde en elegantie. Deze verblijfplaats staat bekend om haar luxe voorzieningen, betoverende omgeving en sublieme service. Wat de lodge echt onderscheidt, is de nadruk op culinaire verfijning. Het restaurant van de Bernardus Lodge biedt gasten een voortreffelijke gastronomische ervaring, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse, lokale ingrediënten om smaakvolle gerechten te creëren. Bovendien kunnen wijnliefhebbers genieten van de nabijheid van gerenommeerde wijngaarden.

Dagelijks staan er gratis Mercedes Cabrio's tot je beschikking om de prachtige omgeving te verkennen.

Golf

 

Pebble Beach Golf Links, oorspronkelijk ontworpen door de legendarische golfbaanarchitect Jack Neville in samenwerking met Douglas Grant, opende haar deuren in 1919 en heeft sindsdien talloze belangrijke golfevenementen gehost. Een hoogtepunt is de beroemde 7e hole, een par-3 met uitzicht op de oceaan, waar golfers hun vaardigheden testen te midden van uitdagende wind en adembenemende omgeving. Pebble Beach Golf Links blijft een must-visit bestemming voor golfers van over de hele wereld.

 

Bernardus Winery

Bernardus 'Ben' Pon, had overal ter wereld de Bernardus Winery kunnen vestigen. Hij koos echter voor Carmel Valley, met zijn westelijke oriëntatie, warme dagen, koude nachten en adembenemende schoonheid. Meer dan een kwart eeuw later staat er een krachtig portfolio van premium wijnen, waaronder de estate Bordeaux-blend, Pinot Noir, Chardonnay en Sauvignon Blanc. In 2022 werd een nieuw lid verwelkomd in de Bernardus-familie, 's werelds eerste Provence Rosé Golden State. Een rosé geoogst en geproduceerd in de wereldberoemde Provence-regio door Château La Coste. 

Er worden diverse VIP activiteiten georganiseerd en je krijgt toegang tot de faciliteiten van de wijnmakerij, die niet openbaar toegankelijk zijn.

 

Naast golfen en activiteiten op de wijngaard, zijn er diverse andere ervaringen, zoals de off-road Land Rover Experience.

We garanderen een onvergetelijke ervaring tijdens de Bernardus Golf & Wine Experience.

Dit arrangement is uitsluitend beschikbaar voor leden van Bernardus.

Prijs per persoon obv Single Room vanaf € 9500 excl. KLM vlucht

​Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar. Aanmeldingen sluiten op 5 Maart 2024.

 

Deze reis is tot stand gekomen in samenwerking met Bernardus & Golfbusinessclass.com

bottom of page