top of page
assoufid.jpg

Exclusieve luxury 

Golf travel & incentives

Uw Golfreis op maat is onze missie!

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

''Wij vertalen uw wensen in een onvergetelijke reis".Golftravel Golf Clinics Golfreizen

Golf Business Class is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe golfreizen op maat. Onvergetelijke, exclusieve reizen die geheel aan uw wensen voldoen. Ieder reisprogramma wordt tot in de puntjes afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij mag u rekenen op een hoogstaande service, een onvergelijkbaar kwaliteitsniveau en een uitmuntende kennis.

 

Onze reisspecialisten stellen een reis samen met uw wensen en persoonlijke voorkeuren als uitgangspunt. U weet immers als geen ander wat uw verwachtingen zijn. Uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel, en deze zet zich ook tijdens uw reis door. Bijvoorbeeld in de lodges of resorts waar u verblijft. Hoe hoog uw verwachtingen ook zijn, Golf Business Class maakt deze graag waar.

Persoonlijk advies

Om een unieke golfreis te kunnen samenstellen die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen, is het van belang om u een beetje te leren kennen, dus (telefonisch) afspreken is gewenst! Bovendien is deze afspraak altijd geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken bij ons op kantoor of contact opnemen via e-mail en telefoon. 

 

Uw eigen aanspreekpunt.

 

Zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoering van uw reis, heeft u te maken met één en dezelfde specialist. Zij of hij is uw aanspreekpunt, zodat wij én u erop kunnen vertrouwen dat er geen ruis in de communicatie ontstaat. Bovendien is het prettig te weten dat u uw specialist op ieder moment kunt raadplegen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner op de hoogte is van de meest recente mogelijkheden en ontwikkelingen. Iemand die u een eerlijk en gedegen advies geeft. Of dat nu gaat om activiteiten of om accommodatie keuze.

Reisvoorstel op maat

Zoals een architect een huis ontwerpt, zo ontwerpen onze reisadviseurs uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun ongebreidelde kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw eigen, unieke reis.

 

Ontzorgen van deur tot deur

 

Al voor vertrek begint het ontzorgen. Zo herinnert Golf Business Class u wanneer uw paspoort nog verlengd moet worden en bieden wij mogelijkheden aan met betrekking tot extra services. Maak ook gebruik van onze privé chaffeursdienst of geniet van de VIP Service op de luchthaven.   

U mag veel van ons verwachten. Service verlenen en u alle zorgen uit handen nemen is onze hoogste prioriteit. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, we doen het met plezier. Heeft u vragen of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Wij staan altijd voor u klaar.

 

Een sportieve groet,

aaah.png
0.jpg

Elke Christiaans

CEO Golfbusinessclass.com

Golfbusinessclass.com

Keizersgracht 241

1016 EA Amsterdam

085 303 78 41

travel@golfbusinessclass.com

bottom of page