top of page

BC

Corona-voucher Voorwaarden Golfbusinessclass.com

U heeft bij Golfbusinessclass.com een samengestelde reis geboekt. Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 is uw reis geannuleerd en heeft u een ‘Corona-voucher’ ontvangen. U kunt de voucher bij Golfbusinessclass.com inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden. 

1. U heeft van Golfbusinessclass.com, gevestigd aan de Keizersgracht 241 1016EA te Amsterdam, KvK-nummer 64211878 (hierna: ‘Golfbusinessclass.com’) een voucher ontvangen omdat uw reis is geannuleerd wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus/COVID-19. 

2. Onderstaande informatie staat specifiek op uw voucher vermeld: - De naam ‘Corona-voucher’; - De uitgiftedatum van de Corona-voucher; - De geldigheidsduur van de Corona-voucher; - De waarde van de Corona-voucher; - Geldigheid van de Corona-voucher. 

3. Alleen door Golfbusinessclass.com uitgegeven Corona-vouchers met de bovenstaande informatie zijn geldig.

4. De Corona-voucher kan uitsluitend worden ingewisseld voor een boeking met het oorspronkelijk samengestelde en geboekte land-arrangement. De inhoud van het arrangement staan vermeld op de Corona-voucher.

5. Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, betaalt u de meerkosten. 

6. Nadat u de Corona-voucher heeft ontvangen zal Golfbusinessclass.com binnen 2 weken contact met u opnemen over de mogelijke opties voor van het maken van een nieuwe boeking.

7. Met het tegoed van uw geannuleerde reis kunt u tot uiterlijk één (1) jaar na uitgifte van de voucher een nieuwe boeking maken. De vertrekdatum van uw nieuwe reis moet uiterlijk plaatsvinden op datum die vermeld staat op uw voucher.

8. Indien u een geannuleerde vlucht heeft geboekt dan ontvangt u hiervoor een apart voucher van de luchtvaartmaatschappij. Golfbusinessclass.com zal u in een aparte email hier meer informatie over geven.

9. Nadat u uw Corona-voucher heeft ingewisseld en een nieuwe boeking hebt gemaakt, zijn op deze nieuwe boeking de reguliere Algemene voorwaarden en ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee gaat u akkoord bij het maken van de nieuwe boeking. 

10. Alleen de hoofdboeker of de persoon die de reis heeft betaald kan de voucher inwisselen. 

11. Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. 

12. De Corona-voucher is niet inwisselbaar voor contanten. 

13. De Corona-voucher is niet overdraagbaar.

bottom of page