top of page

Je volgende golftrip: ValenciaValencia.. als je er nog niet geweest bent dan wil je erheen, als je er al wel geweest bent, dan wil je weer terug! Door het heerlijke Spaanse klimaat en de combinatie van strand en een prachtig historisch centrum heeft deze stad net zoveel fans als Barcelona.

Je kunt er fietsen, wandelen en vooral veel eten. Daar staat Valencia om bekend. Ook op het gebied van golf hoef je je niet te vervelen. In de buurt vind je veel golfbanen en zoals altijd hebben wij onze favorieten voor je op een rijtje gezet:


Het stijlvolle hotel, Parador el Saler, heeft naast een spa en voetbalveld ook een prachtige golfbaan. De baan heeft 18 holes en is gelegen in het natuurpark El Saler en grenst aan het strand Volgens Golf Magazine behoort deze golfbaan tot één van de zestig beste golfbanen van de wereld.

Op een half uurtje rijden van Valencia vind je de Escorpión golfclub in het plaatsje Bétera. Deze club heeft drie 18 holes banen en twee chipping greens en twee putting greens. Het clubhuis en restaurant bevindt zich in een prachtig verbouwd landhuis.

Ook op 30 minuten rijden van Valencia kun je golfen bij El Bosque. De baan heeft een 18 holes en wordt omringd door de Spaanse natuur. Er zijn een aantal waterhindernissen en bunkers die de baan extra uitdagend maken. Leuk extraatje: deze golfclub heeft een zwembad waar je lekker kunt afkoelen na een rondje golf.

La Galiana ligt in de heuvels van Santa Marina omringd door de sinaasappelgaarden. Door hoogteverschillen op de baan heb je een fantastisch uitzicht. Galina is echt een prachtige baan met goed onderhouden fairway’s en snelle greens.

Restaurant tip:

Er is ontzettend veel keuze als het gaat om restaurants in Valencia, maar er is één restaurant waar je absoluut naar toe moet, namelijk Canalla Bistro.

Canalla Bistro is het zusje van sterrenrestaurant Richard Camera. Deze restaurants zitten ongeveer naast elkaar en delen zelfs de keuken. Het is dus geen wonder dat Canalla Bistro één van de populairste restaurants in Valencia is. De kwaliteit is fantastisch en bij elk gerecht word je opnieuw verrast door Richard Camera’s creativiteit.

Comments


Golf Business Class Magazine

Volg ons op social media 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

GolfBusinessClass.com Social Club

Bedankt voor uw aanmelding!

mmh4.jpeg
white2.png

Uw golfreis op maat is onze missie!

Exclusieve luxury 

Golf travel en incentives

bottom of page