top of page

Portugal op de planning?


De gele tram, graffiti en Pasteis de Nata.. Ja, we hebben het over Lissabon! Deze stad in het westen van Portugal is ontzettend populair bij zowel toeristen als Portugezen. Er is veel bekend over het centrum, maar de plaatsjes rondom Lissabon worden vaak vergeten. Sintra en Cascais zijn echte parels en een must om te bezoeken als je in de buurt van Lissabon bent.

Sintra

Dit prachtige plaatsje ligt iets buiten Lissabon in het natuurpark Sintra-Cascais. Sintra bestaat uit een verzameling van de meest bijzondere kastelen, paleizen en tuinen. Het voelt sprookjesachtig aan door adembenemende gebouwen in prachtige kleuren. Sintra is makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Leuk om te weten: in 1995 is Sintra door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.


Overnacht in het prachtige golfresort Penha Longa voor een ultieme golfervaring. Het chique Penha Longa resort misstaat absoluut niet in deze omgeving. Het hotel beschikt over een 27-holes golfbaan en een enorme spa. De baan is niet zomaar een golfbaan, maar benoemd tot top 30 course van Continental Europe. Niet alleen de golfbaan werd bekroond, LAB, één van de 8 restaurants van het resort, verdiende in 2016 een Michelin-ster.

Penha Longa Golf biedt drie verschillende courses, de Atlantic Championship, Atlantic North and Atlantic South. Alle drie bieden ze verschillende uitdagingen en ervaringen en dat allemaal in de fantastische heuvels van Sintra.


Cascais

Ook Cascais ligt in het natuurpark Sintra-Cascais, maar dan in het westen van Portugal. Het is een prachtig vissersdorpje met veel karakter. Waar je in Lissabon en Sintra het strand mist, heb je hier een indrukwekkende kustlijn. Je kan dit plaatsje goed verkennen per fiets en vervolgens eten bij één van de leuke restaurantjes aan het strand.

Natuurlijk zijn we hier om te golfen en dat kan bij de nummer 1 golfbaan van Portugal: The Oitavos Dunes. Deze 18 holes, par 71 baan is veeleisend en uitdagend door de vele bunkers en noorderwind. Vergeet vooral niet te genieten van het adembenemende uitzicht over de bergen van Sintra en de Atlantische Oceaan!

Overnachten kun je in het bijbehorende, 5-sterren designhotel The Oitavos. In dit moderne hotel zal je aan niks ontbreken. Het beschikt over zwembaden, ultramoderne sportfaciliteiten, een manege, een helikopterplatform en een bekroonde golfbaan.

Comments


Golf Business Class Magazine

Volg ons op social media 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

GolfBusinessClass.com Social Club

Bedankt voor uw aanmelding!

mmh4.jpeg
white2.png

Uw golfreis op maat is onze missie!

Exclusieve luxury 

Golf travel en incentives

bottom of page