top of page

La dolce vita! Golfen bij Lago Maggiore


Bella Italia.. wat valt er nog meer over te zeggen? Het is al jarenlang het favoriete vakantieland van menig Nederlander. Na de Duitsers zijn wij de grootste groep toeristen die naar Lago Maggiore trekken elke zomer. Maar geef ons eens ongelijk. Het goede klimaat, de ongerepte natuur en het heerlijke eten zijn alle ingrediënten voor een perfecte vakantie.

Heb je toch nog een extra zetje in de rug nodig? Op 15 minuten rijden van Lago Maggiore ligt het prachtige golfresort Bogogno. De baan heeft twee fantastische 18-holes banen en een uitzicht over het Monte Rosa gebergte. Veel beter dan dit wordt het niet.

De eerste baan Del Conte is een par 72 met een uitstraling van een links course. Kenmerkend voor deze baan zijn de grote open vlaktes en is over het algemeen vrij vlak. Qua hindernissen zijn er een aantal grote vijvers en ruige struiken. Deze baan wordt omringt met het uitzicht van de Monte Rosa.

Bonara, de tweede 18-holes baan, is ook een par 72 en heeft meer weg van een parkland course. Het grootste deel van deze baan bevindt zicht op een glooiend landschap en wordt omringd door wilde natuur. Beekjes en bomen zorgen hier voor de nodige uitdaging.

Geen zin in een druk en toeristisch hotel bij Lago Maggiore? Overnacht hier in alle rust in het bijbehorende viersterren golfhotel en geniet van de traditionele Italiaanse gastvrijheid. De 32 ruime kamers zijn modern en trendy ingericht en kijken uit over de golfbaan of het zwembad. Voor het diner kun je terecht in het restaurant gelegen in het luxueuze clubhuis met terras in de zon.

Tip: Vlieg op Malpensa, vanaf daar is het ongeveer 40 minuten rijden naar het Bogogno Golf Resort. Tijd over? Vanaf Lago Maggiore kun je heel makkelijk met de trein naar Milaan. Combineer dit golfuitje met een aantal dagen Milaan!

Comments


Golf Business Class Magazine

Volg ons op social media 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

GolfBusinessClass.com Social Club

Bedankt voor uw aanmelding!

mmh4.jpeg
white2.png

Uw golfreis op maat is onze missie!

Exclusieve luxury 

Golf travel en incentives

bottom of page