top of page

Keuzestress bij autohuur?Je kent het wel: je komt aan op de vluchthaven van je bestemming en de enorme logo’s van autoverhuurders vliegen je om de oren. Ter plekke een auto huren is niet altijd een goed idee. Naast dat je veel kostbare tijd verliest ben je vaak niet goed verzekerd tegen schade en/of diefstal. Dit is wel het laatste waar je je mee bezig wilt houden op vakantie.

Online reserveren heeft dus de voorkeur. Online kan je verschillende verhuurders met elkaar vergelijken en zo de beste optie uitkiezen. Maar ook online is de keus enorm en zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Welke autoverhuur is betrouwbaar, biedt een goede prijs en is snel geregeld? Wij kiezen zelf altijd voor Sunny Cars en leggen je graag uit waarom.

  • Bij Sunny Cars is iedere klant standaard all-in verzekerd. Het eigen risico wordt terugbetaald bij schade of diefstal. Hetzelfde geldt voor eventuele schade aan het dak of aan de glas-banden-bodem van de huurauto. Bij Sunny Cars is je WA namelijk gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Hierdoor heb je als klant de beste verzekeringsvoorwaarden naar Nederlandse standaard.

  • Je hoeft dus geen extra verzekeringen af te sluiten en er zijn geen verborgen kosten. Ook wel een keer fijn he? Wat ook fijn is, is dat je niet betaald voor extra kilometers. Je kan dus zorgeloos 3x verkeerd rijden zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

  • Mocht je problemen krijgen onderweg, dan kun je 24/7 het noodnummer bellen voor snelle hulp en service. Spreek je geen woord over de grens? No problemo, je wordt gewoon Nederlands ter woord gestaan.

  • Zodra je de reservering maakt staat de huurauto 14 dagen in optie. Maak je toch liever een andere keuze? Dan kun je binnen 14 dagen kosteloos van je reservering afzien. Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Vertrek je toch een dagje later, of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Je boeking kan tot huuraanvang kosteloos aangepast worden. Dit vinden wij nou echt zorgeloos een auto huren.


Ga je binnenkort op vakantie en wil je de zekerheid van betrouwbare huurauto, reserveer deze dan via https://www.sunnycars.nl

Comments


Golf Business Class Magazine

Volg ons op social media 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

GolfBusinessClass.com Social Club

Bedankt voor uw aanmelding!

mmh4.jpeg
white2.png

Uw golfreis op maat is onze missie!

Exclusieve luxury 

Golf travel en incentives

bottom of page