top of page

Marbella.. het nieuwe Ibiza?

Marbella is niet alleen een van de zonnigste badplaatsen van Spanje, maar wordt ook gezien als de populairste golfstad aan de Middellandse Zee. De stad is verdeeld In het oude centrum van Marbella en Puerto Banus. In het oude centrum vind je de typisch Spaanse straatjes, gezellige pleintjes, terrassen en tapasbars. Puerto Banus is de luxueuze jachthaven met PC Hoofdstraat-achtige winkels (en auto’s), beach clubs en restaurants. Hierdoor is Marbella een interessante mix van oud en nieuw.


Marbella Club Golf Resort

In Marbella hoef je niet lang te zoeken naar een golfbaan, aangezien er in de buurt maar liefst 36 banen beschikbaar zijn. Een aantal liggen direct naast de stad maar de meeste liggen in de heuvel rondom Marbella. De populairste banen zijn Marbella Golf and Country Club , Marbella Club Golf Resort, La Cala Resort en Flamingos Golf Club. Alle banen zorgen voor de nodige uitdaging door het heuvelachtige landschap en smalle fairways. Good luck!


Puerto Banus

Maar waar verblijf je dan? Wij hebben een paradijselijk 4 sterren designhotel ontdekt: Amare Marbella Beach Hotel. Dit hotel is een Adult Only hotel en ligt aan het strand in het centrum van de oude stad Marbella. Doordat het hotel voorzien is van een volledig uitgeruste spa, een buitenzwembad en een spabad is het zeker geen straf om hier te verblijven. Mooie bijkomstigheid: elke kamer heeft uitzicht op de zee!

Amare Marbella Beach Hotel

Het hotel ligt aan de boulevard en op 5 minuten lopen van het oude centrum en Puerto Banus. Dit maakt het Amare Beach Hotel de perfecte uitvalsbasis voor een (golf)vakantie.


Hoe verleidelijk het ook is om in één van de drie restaurants in het Amare Marbella Beach Hotel te eten, hebben we hier ook nog een aantal tips voor restaurants buiten het hotel:


Restaurante Los Bandidos: Fan van de Spaanse keuken maar zin in iets anders dan tapas? Dan is dit restaurant een aanrader! In dit restaurant in Puerto Banus vind je traditionele Spaanse gerechten. Reserveren is aan te raden!

La Moraga Bistró: Deze hippe bistro zit ook in Puerto Banus, direct achter de jachthaven. Het interieur is instagramwaardig en op de kaart staan moderne tapas met een internationale twist.

Finca Besaya: voor een romantische avond uit ga je naar Finca Besaya. Deze van oorsprong oude boerderij is omgetoverd tot een Frans/Spaans restaurant & club. Naast heerlijk eten kun je hier namelijk ook ontzettend goed feesten

Golf Business Class Magazine

Volg ons op social media 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

GolfBusinessClass.com Social Club

Bedankt voor uw aanmelding!

mmh4.jpeg
white2.png

Uw golfreis op maat is onze missie!

Exclusieve luxury 

Golf travel en incentives

bottom of page